Filter tonen
Sorteren op
Filter
Farbe
Neuheiten
Style
Sportart
Outfitart
Textilart
Materialart
Größe
Ballart
Is uw materiaalhok, met het nieuwe seizoen dat voor de deur staat, maar mager gevuld en heeft u nieuwe trainingsaccessoires nodig? Geen probleem, met de trainingsaccessoires van JAKO is steeds de optimale uitrusting beschikbaar. Voor de training zijn er markeringshoedjes in verschillende maten, trainingsstangen, hoepels, horden, coördinatieladders, overgooiers en nog meer equipment.
Als trainer wilt u uw team fit maken zodat het klaar is om te pieken in elke wedstrijd. De trainingsaccessoires in ons aanbod zijn daar perfe
ct voor. Om uithoudingsvermogen, coördinatie en dynamiek te trainen, zijn coördinatieladders, springstangen, slalompalen en horden perfect geschikt. Met overgooiers, waaronder ook reversible exemplaren, kunnen groepen en individuen visueel van elkaar gescheiden worden in onderlinge trainingswedstrijdjes. Ooit geprobeerd op training met de overgooiers tikkertje te spelen? Met markeerschijven en trainingskegels zet u spelvormen en velden af en met wat creativiteit kan u met de kegels haast elke oefening doen. Hoepels zijn op training geschikt voor richt- en springoefeningen en verhogen zo de kansen op succes van uw team. De trainingsaccessoires worden geleverd in de gebruikelijke JAKO-kwaliteit en maken indruk met materiaalkeuze en duurzaamheid. Vooral bij teamsporten is het belangrijk om verschillende trainingsmethoden uit te proberen, zodat er geen kans is op onrust of verveling. Met de verscheidenheid aan JAKO-equipment kan u veel verschillende trainingssessies inplannen en laten uitvoeren. Natuurlijk kan u ons trainingsequipment ook privé gebruiken om uw eigen workout nieuw leven in te blazen.

Met de trainingsaccessoires van JAKO en een beetje creativiteit, heeft u alles tot uw beschikking om van elke training een compleet succes te maken. Door de ruime keuze en variëteit van het trainingsequipment krijgt u zelfs de meest  luie spelers fit en in een goed humeur. Opdat u kan terugvallen op de JAKO-trainingsaccessoires voor uw volgende training, leveren wij betrouwbaar en snel naar een Packstation of rechtstreeks bij u thuis.