Kinderen Trainingspakken

Filter tonen
Sorteren op
Filter
Farbe
Materialart
Neuheiten
Style
Sportart
Outfitart
Textilart
Größe
Ballart
Voor alle kinderen die graag sporten en in hun vrije tijd actief zijn, is een kindertrainingspak precies de juiste keuze. Ons gamma kindertrainingspakken is zeer uitgebreid. U vindt dus beslist het passende sportpak voor uw kinderen.

 

Kindertrainingspak: de must-have voor de jongste actievelingen

Kinderen hebben nood aan beweging - en dat laten ze eigenlijk altijd zien. Of ze nu wat ravotten in de kleuterschool of op de speelplaats, tijdens de voetbaltraining, in hun basketbalclub of lekker spelen in de tuin van hun beste speelkameraadje: in een trainingspak op maat van kinderen zijn uw oogappels steeds goed uitgerust, hebben ze alle bewegingsvrijheid die ze nodig hebben en zijn ze tegelijk tegen weer en wind beschermd. Uiteraard zijn trainingspakken voor kinderen ook erg duurzaam, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het pas gekochte sportpak snel verslijt.

 

Welk materiaal is geschikt voor een kindertrainingspak?

Kinderen moeten zich vooral goed in hun vel voelen in hun trainingspak. Beloftevolle voetballertjes hebben nu eenmaal andere voorkeuren dan de guitige rakkers die uw tuin onveilig maken. Terwijl voor sommigen een kindertrainingspak van hoogwaardig polyester – ademend  en licht – de beste keuze is, voelen de thuisblijvertjes zich nu net opperbest in een comfortabel, warm kindertrainingspak van katoen. Uiteindelijk zijn het uw kinderen die moeten beslissen: kindertrainingspakken zijn er in verschillende uitvoeringen, en best laat u uw kleine atleetjes de stof even aanraken. Ze zullen u wel laten weten welk materiaal van trainingspak ze goed vinden en welk niet.

 

Trainingspakken voor kinderen - een veelvoud aan kleurrijke ideeën

Een sportpak voor kinderen moet goed zitten en er natuurlijk ook zo cool mogelijk uitzien! Daarom kan u bij ons het perfecte kindertrainingspak samenstellen, zowel qua kleur als model. Wil uw sportbeest een strakke of wijde broek? Moet de jas een opstaande kraag hebben en kleurrijk zijn of dient hij te beschikken over een kap en een uitvoering in vrolijk zwart? Wat de smaak van uw kinderen ook is, wij hebben voor hen het juiste trainingspak. De kindersportpakken kunnen ook worden aangepast aan de omstandigheden. Zo houden vrijwel al onze trainingspakken uw kinderen warm op weg van en naar de training of wanneer ze tijdens de basketrustpauze in een koele sporthal op de bank zitten. Dankzij trekkoorden in de boord kan de broek van het kindertrainingspak overigens optimaal aan de lichaamsbouw van uw kinderen aangepast worden.

 

Het wassen van kindertrainingspakken: een uitdaging of net niet!

Trainingspakken, zowel voor kinderen als voor volwassenen, zijn meestal gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels en vereisen daarom speciale zorg. Het beste is om de trainingspakken van kinderen te wassen met vloeibaar wasmiddel en zonder wasverzachter – deze beschadigt de functionele vezels. Het gebruik van de wasdroger raden we eveneens af. Het lichte materiaal van de kindertrainingspakken droogt zeker ook snel aan de waslijn. Onze belangrijkste tip is echter om voor uw kinderen verschillende trainingspakken aan te schaffen. De ervaring zal u immers leren dat deze vaker in de wasmachine terechtkomen dan de exemplaren voor volwassenen ...