Dames Jassen

Filter tonen
Sorteren op
Filter
Farbe
Neuheiten
Style
Sportart
Outfitart
Textilart
Materialart
Größe
Ballart
Zowel in de lente, als in de herfst of in de winter, de JAKO  jassen voor outdoor activiteiten zijn voor u de perfecte metgezel. Of het nu gaat om een licht jasje voor op koudere zomerdagen of om een regenjas en jas met kap tijdens de training. Onze jassen kunnen tegen alle weersomstandigheden. Het maakt niet uit welke activiteit je gepland hebt. Met onze softshell, regen - en hooded jassen bent u goed voorbereid voor alle seizoenen. Onze jassen zijn beschikbaar in vele verschillende ontwerpen. Onze getailleerde damesjassen zijn al snel het lievelingsstuk in de kleerkast van de vrouw. Haal je bijpassend jasje voor de volgende afspraak in je agenda.

Softshell jassen.                                                            
De softshell jassen zijn gemaakt van 100% polyester en beschermen je tegen de kou, houden je warm en zorgen voor een aangenaam en optimaal lichaamsklimaat. De Windstop-Functie van de JAKO softshell jassen beschermt het lichaam tegen afkoeling dankzij het Winchill-effect. Voor dames zijn de jassen verkrijgbaar in de maten 34 - 44. JAKO Softshell jassen kunnen ook uitstekend worden gebruikt, door de elastische stof en hoge weerbestendigheid, als overgangsjas tussen de seizoenen.

Regenjassen en Outdoorjassen                                     
Voor de productie van deze jassen zijn hoogwaardige vezels en stoffen gebruikt. Alle regenjassen en outdoorjassen hebben de Stop-Wind-functie, die het lichaam beschermt tegen koude. Isolerende functionele materialen bieden maximale bescherming tegen weer en wind. De outdoorjassen zijn tot in het kleinste detail uitgekiend. In de productie werd de nadruk gelegd op maximale flexibiliteit en comfort zodat iedereen meteen overtuigd is.