WELKOM OP DE NIEUWSBLOG VAN JAKO

24.06.2021

SC Amrichshausen installeert LED-verlichting

Als het om duurzaamheid gaat, neemt SC Amrichshausen een voortrekkersrol op onder de clubs uit de regio.
SC Amrichshausen installeert LED-verlichting
Wat hebben VfB Stuttgart, Bayer 04 Leverkusen en SC Amrichshausen met elkaar gemeen? Niet veel, zou men op het eerste gezicht vermoeden. De club uit de "Kreisliga A3 Hohenlohe" speelt immers acht divisies lager dan de beide Bundesliga-clubs. Op vlak van duurzaamheid neemt SCA in haar regio echter het voortouw, naar het voorbeeld van de grotere clubs.

Het nieuwste project van de voetbalvereniging uit Amrichshausen is een modern LED-verlichtingssysteem. De nieuwe technologie moet de spe(e)l(st)ers niet alleen een beter uitzicht bieden, maar ook nog een besparing opleveren van 65% van het vroegere energieverbruik.

Het is niet de eerste keer dat SC Amrichshausen de aandacht op zich vestigt met haar bewustzijn voor een betere wereld. De vuilnisophaalactie van de club is bijna een traditie geworden onder de sporters: zes keer per jaar haalt SCA papierafval op bij de gezinnen in de nabijgelegen wijken van Künzelsau.

Wat zouden de fans in Stuttgart verbaasd en blij opkijken als Wataru Endo, Waldemar Anton en co plotseling aanbelden om oud papier op te halen! Misschien kunnen de ideeën van het kleine SCA een inspiratiebron zijn voor de grote JAKO-clubs bij het opzetten van hun volgende campagne.