WELKOM OP DE NIEUWSBLOG VAN JAKO

20.01.2023

Hier is de nieuwe JAKO Teamsport-catalogus

De nieuwe JAKO Teamsport-catalogus staat online.
Hier is de nieuwe JAKO Teamsport-catalogus

Op 256 pagina's presenteren we de JAKO-collectie met twee nieuwe teamlines, een retro-collectie, vier nieuwe shirts en nog vele andere toevoegingen.

Voor elk team
De slagzin van de nieuwe JAKO-catalogus („VOOR ELK TEAM“) staat dit jaar in het teken van de verbondenheid met de amateursport. Onder het motto "Be part of our Team" deden we een oproep aan sporters en hun clubs om ons hun meest aangrijpende juichfoto's en momentopnames van de beklijvendste wedstrijdfases uit hun geliefde sporten te bezorgen. Een selectie hiervan schopte het tot op de cover en eerste pagina’s van de Teamsport-catalogus.

Teamline POWER
De teamline POWER overtuigt over de hele lijn: een modern design gecombineerd met sportieve snitten en functionele materialen. Met 12 teamkleurvarianten is de Teamline de perfecte partner voor alle teams. Naast de klassieke trainingsstijlen biedt de teamline POWER ook trendy vrijetijdslooks gemaakt van een materiaalmix van katoen en polyester.

Teamline PRO CASUAL
De stijlen van de teamline PRO CASUAL vallen op dankzij hun zachte, elastische stoffen en detailelementen zoals de rits met JAKO-branding. Voorzien van de juiste bedruking biedt deze lijn de ideale collectie voor veeleisende clubs. De Teamline is in 7 verschillende kleuren beschikbaar.

Retro-collectie
Geïnspireerd op de vroege JAKO-jaren brengt de retrocollectie de stijl uit de jaren 90 weer helemaal tot leven. Het design van het trainingspak gaat terug op de eerste JAKO-collecties en is beschikbaar in 3 kleurencombinaties. Het JAKO-retrologo uit 1992 zorgt voor een compleet geslaagde look.

Klik hier om de Corporate Teamwear 2022-catalogus online te doorbladeren.