WELKOM OP DE NIEUWSBLOG VAN JAKO

09.02.2023

De nieuwe JAKO Corporate Teamwear-catalogus 2023

Professionele teamwear voor beroep en vrije tijd – ontdek het gauw!
De nieuwe JAKO Corporate Teamwear-catalogus 2023

Elk team is uniek – en heeft daarom een uniforme outfit nodig. Dit geldt zowel op het sportveld als op de werkvloer. JAKO Corporate Teamwear biedt elk team de juiste uitrusting aan.

In de nieuwe JAKO Corporate Teamwear-catalogus stellen we onze professionele teamwear voor werk en vrije tijd voor op 128 pagina‘s. Een centrale rol is weggelegd voor de beide teamlines ORGANIC en DOUBLETEX, die we speciaal ontwikkelden voor teams werkzaam in industriële, commerciële en nog tal van andere sectoren.

Nieuwe shorten en broeken vervolledigen de collectie
Naast de Teamlines laten we vanaf dit jaar ook aanvullende broeken- en shortendesigns op je los. De nieuw ontwikkelde functionele broek en short WORK lenen zich bijzonder goed voor industriële en commerciële activiteiten. Het slijtvaste materiaal, een ergonomische snit en tal van zakken en praktische elementen maken er jouw ideale maatje van bij het uitoefenen van je dagtaak.

De wind- en waterafstotende softshellbroek is dan weer je perfecte steun en toeverlaat bij het werken in open lucht. De vrijetijdsbroek CASUAL – beschikbaar als short en lange broek – laat zich eveneens goed combineren met een comfortabele kantooroutfit.

Meer info over onze Nieuwigheden, toegevoegde kleuren en Corporate Teamwear in het algemeen vind je in de nieuwe catalogus.

Doorblader hier al even de onlineversie: Corporate Teamwear-catalogus 2023